Kort om Hagadals

Noggrant, enkelt och smidigt!

Hagadals bygg och besiktning
Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper och säljer din bostad. Vi ser till så att din besiktningsprocess blir så säker som möjligt!

Experter på husbesiktning & arkitektritningar!

Vi projekterar och utför överlåtelsebesiktning i bland annat Västerås, Örebro, Eskilstuna, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Borlänge och Gävle.

Ska du bygga nytt, bygga om, sälja eller köpa? Vi hjälper dig med överlåtelsebesiktning (också kallat husbesiktning), fuktmätningar, areamätningar och husprojektering. 

Hagadals är ett relativt ungt företag med kontor i Västerås. Här har vi ett stort intresse för teknik, byggnader och fukt. Till vardags utför vi många olika typer av besiktningsjobb och vi är alla ansvarsförsäkrade via Länsförsäkringar.  

Företaget är grundat av Marcus Erdestål som också själv arbetar som projektör, föreläsare och besiktningsman och i grunden utbildad byggnadsingenjör från Högskolan i Jönköping.  

Hagadals-besiktning-Västerås

En tryggare fastighetsaffär!

Din kompletta besiktningsman & byggkonsult

I en bransch som kan kännas lite svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. När du anlitar oss kan du alltid räkna med följande:

Personligt engagemang

Vi genomför våra tjänster med ett glatt humör och ett personligt engagemang och finns alltid där för att svara på alla dina frågor.

Noggranhet

Vi finns här för att göra din sälj/köp eller överlåtelse-besiktningsprocess så trygg som möjligt.

Enkelhet

Vi vill att du ska uppleva processen så smidig och enkel som möjligt. Därför strävar vi alltid efter tydlighet i våra uppdrag och våra processer.

Marcus Erdestål Hagadals byggnadsingenjör
"Marcus Erdestål" - byggingenjör och grundare av Hagadals
Varför anlita oss?

På Hagadals är vi medlemmar i SBR, svenska byggingenjörers riksförbund. För att få godkännas av SBR ska besiktningsmannen vara utbildad byggingenjör samt ha genomgått SBRs särskilda utbildning för besiktningsarbeten.

Svenska Byggingenjörers Riksförbunds 

För att få godkännas av SBR ska besiktningsmannen vara utbildad byggingenjör samt ha genomgått SBRs särskilda utbildning för besiktningsarbeten.

Vi på Hagadals förhåller sig till lagkraven som ställs mellan säljare och köpare av en fastighet enligt Jordabalken 4:19. Ska du bygga nytt, bygga om och behöver hjälp med bygglovsritningar? Vi är med under hela fasen från idé till byggprojekt till färdiga bygghandlingar! Behöver du besikta huset, bostadsrätten eller göra en fuktutredning?  Vad du än behöver hjälp med är du varmt välkommen att höra av dig om just ditt projekt!

Har du specifika frågor? Var inte blyg.

Varmt välkommen med dina funderingar! Med en husbesiktning från oss får du klara och tydliga besked om vilket skick huset är i vid försäljningstillfället. Med oss minimerar du risken för att otrevliga överraskningar uppkommer efter köpet.

Vit logga